ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ

BLOG

Κάνε τα μαλλιά σου να ακτινοβολούν ξανά αλλάζοντας συνήθειες!

Κάνε τα μαλλιά σου να ακτινοβολούν ξανά αλλάζοντας συνήθειες!

Τα κύτταρα των μαλλιών ανανεώνονται πιο γρήγορα από τις περισσότερες κυτταρικές ομάδες. Το μήκος τους αυξάνεται κατά 0,3 – 0,4 χιλιοστά την ημέρα ενώ κατά μ.ο. χάνετε 50-100 τρίχες ημερησίως. Με μερικές απλές συμβουλές και τη βοήθεια των προϊόντων Biotrin Hair Care μπορείς να εξασφαλίσεις πλούσια & λαμπερά μαλλιά χωρις φθορές!

  1. Απόφυγε το καθημερινό λούσιμο
  2. Χρησιμοποίησε ήπια & απαλά σαμπουάν & ειδικό μαλακτικό μαλλιών.
  3. Ξέβγαλε καλά τα μαλλιά σου & στέγνωσε απαλά ταμπονάροντας χωρίς τρίψιμο ώστε να αποφευχθεί η φθορά τους.
  4. Βάλε κάποιο προϊόν ειδικό λάδι ή προϊόν leave-in για απαλότητα & πρόληψη της ψαλίδας.
  5. Χρησιμοποίησε μια μαλακή βούρτσα για να χτενίζεις τα μαλλιά σου και περιόρισε όσο μπορείς το υπερβολικό βούρτσισμα, το σφιχτό πιάσιμο και το πλέξιμο σε κοτσίδα.
  6. Ξέρουμε οτι κάποιες φορές δε γίνεται να το αποφύγεις, αλλά η χρήση θερμών συσκευών όπως πιστολάκι & ψαλίδι για μπούκλες ή ισιωτικό σίδερο καλό είναι να ελαχιστοποιείται ή τουλάχιστον φρόντισε να έχεις εφαρμόσει οπωσδήποτε ένα θερμοπροστατευτικό προϊόν πριν τις χρησιμοποιήσεις.
  7. Τέλος, προτείνουμε να αντικαταστήσεις όλα τα αξεσουάρ που μπορεί να σπάσουν την τρίχα (πχ λαστιχάκια) με άλλα πιο «φιλικά» προς αυτή.

Και για να ενδυναμώσεις την κυτταρική δομή της τρίχας και την αντοχή της, προτείνουμε ειδικά τους Φθινοπωρινούς μήνες που η τριχόπτωση φυσιολογικά εντείνεται, να συμπληρώσεις τη διατροφή σου με την ειδική Φόρμουλα βιταμινών & αμινοξέων Biotrin Plus Caps!