ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΝΕΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

H Target Pharma σκοράρει…κατά της επιθετικότητας των Παιδιών!

H Target Pharma σκοράρει...κατά της επιθετικότητας των Παιδιών!

Η 4η Ιουνίου καθιερώθηκε ως Διεθνής Ημέρα κατά της Επιθετικότητας εναντίον των Παιδιών το 1983, με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.
Η HYDROVIT by Target Pharma, θέλοντας να τιμήσει την ημέρα αυτή, «σκόραρε» κατά της επιθετικότητας εναντίον των παιδιών. Την Κυριακή 3/6 όλοι μαζί, δώσαμε ένα δυνατό μήνυμα ζωής μαζί με τον Όμιλος για την Unesco Βορείων Προαστίων Αττικής & το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, στο Διαδημοτικό Γήπεδο Λυκόβρυσης,σε μια αθλητική γιορτή ποδοσφαίρου για τα παιδιά !
Οι ακαδημίες ποδοσφαίρου των ομάδων Α.Ο. Λυκόβρυσης, Α.Ο. Πεύκης, Α.Ε. Μεταμόρφωσης, Ατρόμητου Μεταμόρφωσης, Παναθηναΐκού και Ατρόμητου Αθηνών φωνάξαν μαζί μας το μοναδικό σύνθημα που επικρατούσε το βράδυ στην ατμόσφαιρα: “Λέμε ΟΧΙ στην επιθετικότητα εναντίον των παιδιών, λέμε ΝΑΙ στην προσφορά Ζωής στον συνάνθρωπό μας”». Όπως τόνισε η κ. Πατούλη, «Έτσι, την Κυριακή, στις 3 Ιουνίου, στο γήπεδο της Μεταμόρφωσης/Λυκόβρυσης, δεν απολαύσαμε απλώς τα παιδιά μας σε ένα ξεχωριστό ποδοσφαιρικό τουρνουά, αλλά είχαμε την ευκαιρία να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα του Συλλόγου “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”, να ενισχύσουμε την ομάδα των εθελοντών μυελού των οστών, δίνοντας πραγματικά μια ευκαιρία Ζωής στον συνάνθρωπό μας» .

Επίσης, η Πρόεδρος του Ομίλου τόνισε ότι στόχος είναι η συγκεκριμένη διοργάνωση να διευρυνθεί στο μέλλον, ώστε να αποτελέσει μια μεγάλη καλοκαιρινή Αθλητική Γιορτή, στην οποία να συμμετέχουν οι Ακαδημίες όλων των αθλητικών συλλόγων των Βορείων Προαστίων και η οποία θα είναι πάντα συνδυασμένη με την προώθηση ενός κοινωνικού μηνύματος που θα προάγει τις αξίες του Ανθρωπισμού, της Αλληλεγγύης και της προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Συντονιστής της συνέντευξης Τύπου ήταν ο γνωστός παρουσιαστής και πρεσβευτής Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Νίκος Παπαδάκης.