ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΝΕΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η Target Pharma κάνει το παρθενικό της ταξίδι στην Εξωστρέφεια εκ των Έσω ! Γίναμε Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών στο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ!

Η Target Pharma κάνει το παρθενικό της ταξίδι στην Εξωστρέφεια εκ των Έσω ! Γίναμε Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών στο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ!

Αναγνωρίζοντας την ευθύνη που της αναλογεί απέναντι στην κοινωνία μέσα στην οποία δραστηριοποιείται και αναπτύσσεται, η Target PHARMA  αποφάσισε σε ένα «παρθενικό ταξίδι» εξωστρέφειας και κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, να :

  • αναλάβει δράσεις και πρωτοβουλίες ,
  • συμμετέχει έμπρακτα σε κοινωνικές, επιστημονικές και φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες που στόχο έχουν  την υποστήριξη και ενδυνάμωση ασθενών, ώστε να ανταπεξέλθουν με σθένος και αυτοπεποίθηση στον αγώνα τους.

Το 2018 ξεκινήσαμε με ένα Όραμα Ελπίδας και Εθελοντισμού!

Ξεκινήσαμε με ένα σύστημα δράσεων που αναπτύσσονται με βάση μία κεντρική φιλοσοφία: να καλύψουμε ένα ευρύ φάσμα υπαρκτών και ουσιαστικών κοινωνικών αναγκών, με σημείο αναφοράς να είναι πάντα οι άνθρωποι, και κάθε δράση μας να υλοποιείται «με άξονα τον άνθρωπο».

Η Διοίκηση & το Ανθρώπινο Δυναμικό της Target PHARMA, στα πλαίσια του ετήσιου Κύκλου Πωλήσεων της εταιρίας 3–5/01/2018, αφιέρωσαν μια ημέρα μαζί με το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ.

  • 23 άτομα από τα 53 άτομα του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας, έγιναν Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών
  • 43,4% του προσωπικού έγιναν μέσα σε 1 ημέρα Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών
  • Το % ποσοστό συμμετοχής θα ήταν σίγουρα μεγαλύτερο , εάν δεν υπήρχε ο ηλικιακός περιορισμός ( έως 45 ετών).
  • Ενημέρωση της ενέργειας και του σκοπού μέσω των social media (facebook και Linkedin) Απήχηση σε 4.204 ανθρώπους

Εμείς αφιερώσαμε λίγα λεπτά από το χρόνο μας στο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ για να γίνουμε Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών! Εσείς;

Γιατί η ζωή ενός ανθρώπου μπορεί να εξαρτάται μόνο από Εσένα ! Αξίζει να αφιερώσεις λίγα λεπτά από το χρόνο σου για να γίνεις Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών.