ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ

BLOG

Ενυδάτωση Σώματος – Ο σωστός τρόπος για να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας απαλή και το Καλοκαίρι!

Ενυδάτωση Σώματος – Ο σωστός τρόπος για να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας απαλή και το Καλοκαίρι!

Το Α και το Ω στη φροντίδα του σώματος είναι η καλή ενυδάτωσή του. Με μικρές καθημερινές συνήθειες θα δείτε τεράστια διαφορά στην εμφάνιση και την αίσθηση της επιδερμίδας σας, οπότε ξεκινήστε από τώρα!

Αρχικά όλα ξεκινούν …εκ των έσω: φροντίστε να καταναλώνετε καθημερινά (ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες) 8-10 ποτήρια νερό και τροφές πλούσιες σε βιταμίνες & Ω3, αλλιώς κάθε προσπάθεια για ενυδάτωση θα μείνει μισή!

Το δεύτερο βήμα κρίνεται στο…ντουζ! Αποφύγετε όσο μπορείτε το καυτό νερό στο μπάνιο καθώς προκαλεί αφυδάτωση στο δέρμα και προτιμήστε αφρόλουτρα με pH ανάλογο της επιδερμίδας, όπως το HYDROVIT Mild Softsoap, που δεν ερεθίζουν και επιπλέον έχουν πλούσια ενυδατική σύνθεση. Η σωστή απολέπιση με ένα ειδικό προϊόν για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων είναι επίσης σημαντική.

Τέλος, ένα γαλάκτωμα ή μια κρέμα σώματος που περιέχει περιέχουν καταπραϋντικές και ενυδατικές ουσίες όπως η ουρία, η βισαβολόλη (από το γνωστό σε όλους χαμομήλι), η πανθενόλη & η αλλαντοΐνη είναι αυτό που χρειάζεται το δέρμα για θρέψη και ανάπλαση.

Εξτρα τιπ: προσπαθήστε να απλώσετε την ενυδατική σας κρέμα σε ελαφρώς υγρή επιδερμίδα αμέσως μετά το ντους καθώς έτσι απορροφώνται καλύτερα τα συστατικά και σφραγίζεται η υγρασία.

Το HYDROVIT Body Milk, η Base D-Panthenol Cream &  η Urea 10% cream είναι ειδικά σχεδιασμένες για ενυδάτωση & αναδόμηση ακόμα και της πιο απαιτητικής επιδερμίδας. Προλαμβάνουν και θεραπεύουν παθολογικές καταστάσεις του δέρματος (πχ ατοπική δερματίτιδα ή ξηροδερμία) και καταπραΰνουν τους ερεθισμούς.  Νιώστε την ενυδάτωση και ανακαλύψτε το ιδανικό προϊόν HYDROVIT για τις ανάγκες του δικού σας δέρματος.

…Και για τις ημέρες του Καλοκαιριού όπου το δέρμα είναι ταλαιπωρημένο από την ηλιοθεραπεία, αλλά και από τυχόν ηλιακά εγκαύματα σας προτείνουμε για άμεση ανάπλασης, προστασία από ερεθισμούς και απομάκρυνση από φλόγωση τη HYDROVIT Protective Cream.