ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΝΕΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2018 HELLAS PHARM | Gold Winner: Target Pharma

Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2018 HELLAS PHARM | Gold Winner: Target Pharma

Η Target Pharma κάνει το παρθενικό της βήμα στην Κοινωνική Εξωστρέφεια πρώτα …εκ των Έσω! Το 2018 ξεκινήσαμε με ένα Όραμα Ελπίδας και Εθελοντισμού!

Και…

…We Did It!

Οι πρώτοι των πρώτων στα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2018!

Κατηγορία Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη | Εμείς αφιερώσαμε λίγα λεπτά από το χρόνο μας στο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ  για να γίνουμε Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών! Εσείς;

Σε μια ξεχωριστή και συγκινησιακά φορτισμένη εκδήλωση στο πλαίσιο του Hellas PHARM 2018 απονεμήθηκαν τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς, που απευθύνονται σε επιχειρήσεις, φορείς και ομάδες που δραστηριοποιούνται στη φαρμακευτική αγορά και έχουν διακριθεί για την παρουσίαση καινοτομιών ή βέλτιστων πρακτικών, προς όφελος της φαρμακευτικής περίθαλψης, της πρόληψης και της λειτουργίας των φαρμακείων.

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η κυρία Μάγδα Τσέγκου, η οποία και ανακοίνωσε τους δύο νικητές (platinum & gold) στις 7 κατηγορίες Αριστείων Φαρμακευτικής Αγοράς.

1η κατηγορία: Εταιρική κοινωνική ευθύνη

Την απονομή έκανε ο πρόεδρος του Τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ, καθηγητής Δημήτριος Ρέκκας.

Gold: Target Pharma

Tο βραβείο παρέλαβε ο κ. Γεώργιος Τσαλίκης, φαρμακοποιός, και Γενικός Διευθυντής της Target Pharma.

Ευχαριστούμε το Τμήμα Πωλήσεων μας για το ομαδικό πνεύμα και τη συνέργεια και όσους μας ψήφισαν στα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2018 στηρίζοντας & δικαιώνοντας έτσι την προσπάθεια μας για ακόμη περισσότερες εξωστρεφείς ενέργειες με στόχο… κοινωνικό!

Αναγνωρίζοντας την ευθύνη που της αναλογεί απέναντι στην κοινωνία μέσα στην οποία δραστηριοποιείται και αναπτύσσεται, η Target ξεκίνησε με ένα σύστημα δράσεων που αναπτύσσονται με βάση μία κεντρική φιλοσοφία: να καλύψει ένα ευρύ φάσμα υπαρκτών και ουσιαστικών κοινωνικών αναγκών, με σημείο αναφοράς να είναι πάντα οι άνθρωποι, και κάθε δράση μας να υλοποιείται «με άξονα τον άνθρωπο».